На Харківщині попрощались із полеглим бійцем 47-ї бригади

Артемові Подопригорі було 27 років.

Молодший сержант 47-ї окремої механізованої бригади Артем Подопригора загинув 3 березня у боях на Авдіївському напрямку.

9 березня Дергачівщина попрощалась із загиблим героєм.

Артем народився у Козачій Лопані, де закінчив місцеву школу. До повномасштабної війни чоловік працював в одному із магазинів у Харкові. На початку вторгнення Артем перебував у рідному селищі та потрапив під російську окупацію.

Після звільнення Козачої Лопані чоловік повернувся на попереднє місце роботи, а у грудні 2022 року Артем приєднався до Сил оборони України та мужньо боронив Вітчизну від на Запорізькому і Авдіївському напрямках. Під час виконання бойового завдання воїн загинув унаслідок атаки ворожого дрона.

«Артем Подопригора був чесною та вольовою людиною, справжнім патріотом, мав високе почуття справедливості, дуже любив своїх рідних і близьких», —  йдеться в повідомленні начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

На момент гибелі чоловікові було 27 років. Десятки людей прийшли попрощатися з героєм на Алею Слави Семенського кладовища.

Як писав KharkovNEWS.info, на Харківщині поховали спецпризначенця, який загинув на Тендрівській косі. Житель Дергачів захищав Херсонщину.

Джерело

Новости Харькова