Окупанти вдарили по Харківщині, є постраждалі

Під обстріл потрапив Куп'янський район.

Унаслідок обстрілу постраждали дві жінки.

Удень 25 квітня російські військові обстріляли село Новоосинове у Курилівській громаді Куп’янського району. Обстріл здійснили близько 11:30. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Годину тому окупант завдав удару по селу Новоосинове Куп’янського району, внаслідок чого постраждали жінки віком 70 та 73. Росіяни продовжують тероризувати беззбройних людей!», — зазначив Синєгубов.

За добу під російські обстріли потрапили близько 15 населених пунктів Харківської області. За словами Олега Синєгубова, наразі ворог активно використовує ракети та керовані авіаційні бомби. Окрім Куп’янського району, б’є по Харківському та Чугуївському районах.

«Ми спостерігаємо, що активно переходить ворог не лише на С-300, «Іскандери» тощо, а і звичайні керовані авіабомби. Там, де він дістає, він наносить такі удари. За добу пошкоджено близько 30 приватних будинків, частину з них знищено майже повністю», — розповів Синєгубов в ефірі національного телемарафону.

Як писав KharkovNEWS.info, у середу 24 квітня через російські удари на Харківщині були пошкоджені будинки, аптека, кафе та ліцей. Росіяни обстрілювали населені пункти регіону та позиції української армії. Вони висувалися атакувати ЗСУ біля села у Петропавлівській громаді Куп’янського району.

Джерело

Новости Харькова