Ворог цілив по електропідстанції на північ від Харкова

Окупанти скинули дві бомби на Дергачі.

Армія РФ поцілила по підстанції та приватних житлових будинках у Дергачах.

По центру міста ударили двома КАБами о 10:40. За даними начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини, ворог цілив по підстанції.

«Перше влучання прийшлося на електропідстанцію. Друге — по приватному сектору, росіяни поцілили у житловий будинок, там здійнялася пожежа. Звичайна хата та інфраструктурний об’єкт, від якого залежить життєзабезпечення людей, — такі цілі армії-терористки», — повідомив Сергій Болвінов.

Через ворожий обстріл у Дергачах зруйнований об’єкт критичної інфраструктури, зникло світло, у найближчі дні воду подаватимуть за графіком.

«Фахівці «Харківобленерго» роблять усе можливе для якнайшвидшого відновлення енергетичних потужностей. У зв’язку з відсутністю електропостачання 26 та 27 квітня застосовуватиметься погодинний графік подачі води, який було опубліковано на офіційних ресурсах Дергачівської міської ради», — повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.

Слідчі, криміналісти та вибухотехніки працюють на місці, збирають докази воєнного злочину.

За даними ДСНС Харківщини, від ворожого КАБу частково зруйнований двоповерховий житловий будинок та надвірні забудови. У місці влучання сталась пожежа площею близько 200 кв. метрів.

Через ворожий удар по житловому будинку постраждали четверо людей: дві дівчини, чотирирічний хлопчик та 52-річна жінка. Вони отримали легкі травми та гостру реакцію на стрес.

UPD Після 14:00 у Нацполіції повідомили, що росіяни вдарили по Дергачах авіабомбами УМПБ Д-30.

Як писав KharkovNEWS.info, уранці 26 квітня окупанти скинули чотири КАБи на село Слобожанське у Липецькій громаді. Ворог поцілив у ліцей та будинок.

Джерело

Новости Харькова