«Металіст» з Харкова перевірять, чи чесно він обіграв «Кремінь» у Першій лізі: що відомо

За інформацією: Суспільне Харків.

Гра «Металіста» проти «Кременя», 26 квітня 2024 року. Металіст

Гру "Металіста" та "Кременя", що відбулася 26 квітня, перевірять за фактом можливого впливу на результат.

Про це повідомила Українська асоціація футболу.

"Ідеться про матч 6-го туру Першої ліги ПФЛ сезону-2023/2024 (група вибування) між командами ФК "Металіст" та ФК "Кремінь", що розпочався 26 квітня о 12:30 на стадіоні "Авангард" в Ужгороді. Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь команди "Металіст". Наразі відбувається збір необхідних даних, результати перевірки буде повідомлено після її закінчення", — сказано у повідомленні.

Що саме стало причиною розгляду матчу комітетом з етики та чесної гри, в асоціації не зазначили. Рішення у харківському клубі поки не прокоментували.

Під час пресконференції головного тренера харківського "Металіста" Андрія Аніщенка після перемоги над кременчуцьким "Кременем" він зазначив:

"Сьогодні вийшла дуже нервова гра як для того плану, котрий у нас був спочатку. Але нам зламав цей план відносно швидкий м'яч від команди суперника зі стандарту. Тому треба було дуже ретельно все перебудувати й ми задоволені, що це хоч і не повною мірою, але принесло свої дивіденди, ми забили два м'ячі. Є такий вислів: результат важливіший за гру. От сьогодні той випадок", — процитувала тренера пресслужба.

Читати ще

Читати ще «Металіст 1925» вперше від початку вторгнення зіграє домашній матч за присутності глядачів

Новости Харькова