Трамваї у Харкові змінять маршрут

Зміни діятимуть у п'ятницю та у понеділок.

Рух заборонять через ремонт трамвайної колії.

У п’ятницю 3 березня та у понеділок 6 березня з 9:00 до 15:00 заборонять рух трамваїв вулицею Академіка Павлова — на ділянці від провулка Салтівського до вулиці Героїв Праці. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один трамвайний маршрут у Харкові закрили, ще один змінили

У цей час трамваї №16, 16А та №27 змінять маршрути та будуть ходити так:

  • №16 та 16А: розворотне коло «Салтівське» — проспект Тракторобудівників — вулиця Героїв Праці — вулиця Шевченка — вулиця Мойсеївська — вулиця Віринська — в’їзд Семиградський — вулиця Академіка Павлова — проспект Героїв Харкова — вулиця Кошкіна — вулиця Плеханівська — парк Машинобудівників;
  • №27: розворотне коло «Салтівське» — проспект Тракторобудівників — вулиця Героїв Праці — вулиця Шевченка — вулиця Мойсеївська — вулиця Віринська — в’їзд Семиградський — вулиця Академіка Павлова — проспект Героїв Харкова — майдан Захисників України — вулиця Молочна — вулиця Гольдбергівська — вулиця Москалівська — розворотне коло «Новожанове».

Як писав KharkovNEWS.info, трамваї №16 та 16А почали курсувати з 24 лютого на Північній Салтівці. Їх запустили після того, як на проспекті Тракторобудівників та вулиці Героїв Праці завершили відновлення контактних і кабельних мереж. Ремонт проводили з 2 січня.

Джерело

Новости Харькова