Росіяни авіабомбами знищили базу енергетиків у Харківській області

Після обстрілу будівля зайнялася.

Біля будівлі впали дві авіабомби.

Увечері 21 січня російські окупанти обстріляли Куп’янський район. Після обстрілу близько 18:30 зайнялася будівля компанії «Харківобленерго», яка є базою електромонтерів. Унаслідок удару ніхто не постраждав, але обладнання, інструменти, інвентар і машина бригади енергетиків, яка стояла у гаражі, знищені.

«За попередніми даними, поряд з будівлею було влучання двох керованих авіабомб. На щастя, це був неробочий час, і ніхто з працівників не постраждав. Знеструмлення через обстріли в цьому районі трапляються часто. Було зручно мати цю базу для оперативного реагування на такі випадки. Дуже жаль, що ми втратили це майно, але найголовніше — всі цілі», — зазначили у «Харківобленерго».

Нагадаємо, 21 січня загарбники двічі обстріляли село Вільхуватка у Куп’янському районі. Була травмована 74-річна жінка. Її ушпиталили у середньому стані. Окрім будівлі «Харківобленерго», у селі пошкоджені шість житлових будинків, і магазин.

Як повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, після удару по Вільхуватці будівля «Харківобленерго» горіла на площі 150 квадратних метрів. Вогонь загасили за півтори години..

Фото: «Харківобленерго» Фото: «Харківобленерго» Фото: «Харківобленерго» Фото: «Харківобленерго» Фото: «Харківобленерго» ПопереднійНаступний

Джерело

Новости Харькова