Поліцейські знайшли матір трирічної дівчинки, яка три дні знаходилася у квартирі сама

Нею виявилася 18-річна жителька Дніпра.

Життю дівчинки зараз нічого не загрожує.

У суботу 2 вересня до поліції звернулися жителі будинку по вулиці Холодногірській. Вони повідомили, що їхні сусіди затоплюють нижні поверхи й не відчиняють двері. Поліцейські виїхали за адресою. За дверима плакала дитина. Рятувальники допомогли відчинити двері. Вони виявили трирічну дівчинку, яка знаходилася там сама. У квартирі був безлад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на Харківщині загинули онук із дідусем

Поліцейські обійшли сусідів, проте з’ясувати інформацію про дитину та її батьків не змогли. Тому дівчинку відвезли до медзакладу. Сьогодні, 4 вересня, матір дівчинки встановили.

«Нею виявилась 18-річна мешканка міста Дніпро, яка орендувала вказану квартиру. Жодних документів на доньку вона не має. Попередньо встановлено, що дитина близько трьох днів просиділа сама у помешканні», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Матері дівчинки загрожує до п’яти років ув’язнення.

Джерело

Новости Харькова