Окупанти знову штурмують село у Харківській області

Ворог намагається атакувати на Куп'янському напрямку.

Під обстріл потрапили 13 населених пунктів у Харківській області.

Минулої доби російські окупанти намагалися знову наступати в районі села Гряниківка Дворічанської громади, яке хочуть повернути під свій контроль від початку лютого.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, російські військові відступи з території біля Гряниківки з втратами.

На Куп’янському напрямку за добу були обстріляні райони  населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ і Крохмальне. По цих територіях окупанти били з артилерії, повідомляє Генштаб.

На Слобожанському напрямку обстановка не змінюється, формування наступальних угруповань не зафіксовано. Учора окупанти завдавали ударів на цьому напрямку по територіях населених пунктів Леміщине, Стрілеча, Красне, Стариця, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне та Колодязне.

Як писав KharkovNEWS.info, російські військові посилили активність у Куп’янському районі. Під окупацією досі перебувають 29 населених пунктів на Харківщині, звідки окупанти намагаються бити по населених пунктах біля Дворічної. Вони посилюють угрупування на цьому напрямку, аби спробувати просунутися в бік Куп’янська з півночі.

Джерело

Новости Харькова