Окупанти провели сім атак у Харківській області

Просунутися ворогові не вдалося.

Минулої доби Росія обстрілювала Харківщину з артилерії, мінометів та авіації.

На Куп’янському напрямку російські військові провели сім атак. Вони штурмували позиції української армії неподалік трьох сіл на Куп’янщині.

«В зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області, де наші воїни відбили 7 атак», — розповіли у Генштабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість російських «шахедів» завдали ударів по Харківській області

У понеділок авіаційних ударів зазнали села Першотравневе, Копанки та Новосергіївка. З іншого озброєння обстрілювали Козачу Лопань (Харківський район), Старицю, Вовчанськ (Чугуївський район), Дворічну, Синьківку, Петропавлівку, Іванівку, Берестове (Куп’янський район).

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, під час удару по Куп’янську був пошкоджений молококомбінат. За добу унаслідок обстрілів Харківщини ніхто із мешканців не постраждав.

Як писав KharkovNEWS.info, Росія не полишає спроб вдруге окупувати Куп’янськ. 12 листопада окупанти здійснили 15 атак на Лимано-Куп’янському напрямку, зокрема, у районі сіл Синьківка та Іванівка. Загалом зафіксовано 404 обстріли з боку ворога.

Джерело

Новости Харькова