У Харкові знайшли застреленими матір і доньку: у вбивстві поліція підозрює чоловіка

За інформацією: Суспільне Харків.

Поліція Харківщини. Суспільне Харків

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв всбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова.

Про це повідомили пресслужби поліції та облпрократури.

Загиблі — 46-річна дружина та 28-річна донька чоловіка, кажуть правоохоронці.

"Між подружжям часто виникали сварки. Чоловік систематично зловживав азартними іграми. Через програші постійно сварився з дружиною, вчинював відносно неї домашнє насильство, вимагаючи гроші. Вкотре програвши велику суму, він знову почав ображати жінку та нецензурно лаятись", — повідомили у прокуратурі.

Чоловік взяв мисливську рушницю та застрелив дружину. В цей час з кімнати вибігла донька, він перезарядив рушницю та вбив і її.

"Зловмисник з рушниці застрелив родину та втік. Близько доби знадобилося поліцейським, щоб розшукати нападника. Весь цей час він ховався на даху одного з гуртожитків у Слобідському районі міста", — кажуть у поліції.

Проавоохоронці кажуть, що раніше чоловік вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство стосовно своєї дружини. Нині йому повідомили про підозру в умисному вбивстві.

Новости Харькова