На війні загинули кулеметник і стрілець із Харківської області

Ураїну захищали мешканці Лозівського та Красноградського районів.

Ігорю Калініну було 53 роки, Володимиру Кухлію — 37 років.

8 листопада неподалік села Старомайорське у Донецькій області загинув житель Близнюківської громади Ігор Калінін. Чоловік жив у селі Новоселівка Софіївського старостинського округу. До Збройних сил України долучився у червні 2023 року, служив кулеметником. 9 грудня Ігорю Калініну мало виповнитися 54 роки.

«Знайомі згадують його як людину з гарною вдачею, працьовитого та завзятого. У загиблого залишилися дружина, діти та онуки. Пам’ятайте, будь ласка, ціну своїх відносно мирних ранків. Кращі сини та доньки України платять за це власним життям», — зазначили у Близнюківській громаді.

Ігор Калінін. Фото: Близнюківська громада

Володимир Кухлій загинув 26 лютого 2022 року біля села Долина у Донецькій області. Про його загибель стало відомо лише зараз. Поховали захисника у середу 15 листопада.

У громаді повідомили, що Володимир Кухлій народився 22 квітня 1986 року, у ЗСУ був стрільцем-помічником гранатометника десантно-штурмового відділення.

Володимир Кухлій. Фото: Красноградська ОТГ

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинув колишній хокеїст, офіцер розвідки 92-ї бригади Макар Єрофєєв. Йому було 24 роки.

Джерело

Новости Харькова