На півночі Харківської області трактор наїхав на міну

Трактор працював у полі.

Тракториста із пораненням ушпиталили.

У понеділок 21 серпня у селі Шестакове Старосалтівської громади (Чугуївський район) підірвався трактор. Близько 10:00 він наїхав на міну. Постраждав водій трактора. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

«Там під час польових робіт 51-річний тракторист отримав мінно-вибухову травму, наїхавши, ймовірно, на протитанкову міну. Його госпіталізували до лікувального закладу у стані середньої важкості», — розповіли у ГУ ДСНС.

Жителів Харківської області закликають бути обережними, не пересуватися невідомими шляхами, зокрема, ґрунтовими дорогами, а також не ходити до лісів, на поля, береги річок, відкриті простори, особливо ті, де велися бойові дії або які перебували під окупацією. При виявленні підозрілих предметів потрібно негайно телефонувати рятувальникам або поліцейським за номерами телефонів — 101, 102 або 112.

Як писав KharkovNEWS.info, 20 серпня на території дачного кооперативу «Дружба» у селі Борщова Липецької громади чоловік наступив на протипіхотну міну «Пелюстка».  З тілесними ушкодженнями його ушпиталили.

Джерело

Новости Харькова