У центрі Харкова чотири години гасили пожежу

Увечері зайнялася будівля у Шевченківському районі.

Із вогнем боролися чотири години.

Увечері 22 квітня у центрі Харкова сталася пожежа. На вулиці Квітки-Основ’яненка загорілася триповерхова будівля. Повідомлення про займання рятувальники отримали о 17:13. За адресою виїхали шість відділень вогнеборців на автоцистернах і ще два — на автодрабинах.

«На момент прибуття вогнеборців горіли дерев’яні конструкції перекриття та простінки у середині будівлі. Площа пожежі склала близько 100 кв. м», — розповіли у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Локалізували вогонь о 19:16, повністю загасити його вдалося о 21:12. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав. Наразі причину виникнення займання встановлюють.

Ця будівля кілька років перебуває у стадії «ремонту», але ознак проведення робіт немає.

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, удень 22 квітня горів двоповерховий будинок по вулиці Академіка Богомольця, 63 у Харкові. Один чоловік загинув, двох людей урятували.

Джерело

Новости Харькова