Коли школярів Харківщини відпустять на канікули

Відпочинок триватиме два тижні.

Більшість шкіл Харківщини піде на канікули за десять днів — 30 грудня.

Таке рішення ухвалили 24 громади регіону. Це школи Харківської, Богодухівської, Балаклійської, Донецької, Куньєвської, Сахновщинської, Старовірівської, Дворічанської, Шевченківської, Кіндрашівської, Олексіївської, Безлюдівської, Солоницівської, Новопокровської, Чкаловської, Малинівської, Вовчанської громад. Сюди ж входять деякі школи у Малоданилівській, Липецькій, Печенізькій, Великобурлуцькій, Зміївській, Вільхуватській і Дергачівській громадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кількох районах Харківської області можуть поновити навчання у школах

Раніше на тиждень на канікули відпустять учнів 21 громади. Уже за три дні, 23 грудня, канікули розпочнуться у школярів Коломацької, Барвінківської, Борівської, Ізюмської, Оскільської, Савинської, Красноградської, Зачепилівської, Кегичівської, Куп’янської, Курилівської, Петропавлівської, Південної, Пісочинської, Вільхівської, Нововодолазької, Циркунівської, Чугуївської громад, а також деяких закладів освіти у Великобурлуцькій, Малоданилівській та Липецькій громадах.

У понеділок 25 грудня на канікули йдуть школи Валківської, Золочівської, Первомайської, Височанської, Роганської та частин Вільхуватської, Дергачівської, Печенізької та Зміївської громад. 

У Лозівській громаді зимові канікули стартують у середу 27 грудня, у Наталинській, Близнюківській, Біляївській, Слобожанській, Мереф’янській та частині Дергачівської й Липецької громад — у п’ятницю 29 грудня.

Зимовий відпочинок школярів триватиме два тижні. Про це повідомили в Департаменті науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові не відкриватимуть нових класів у підземній школі в метрополітені. За словами мера Харкова Ігоря Терехова, охочих серед батьків дуже багато, але потужності метрополітену вже практично вичерпані. З нового року планують відкрити дитсадок у метро.

Джерело

Новости Харькова