Жителів Харківщини запрошують до «Сталевого кордону»

Потрібні оператори дронів та IT-фахівці.

15-й мобільний прикордонний загін «Сталевий кордон» оголосив про набір бійців.

Жителів запрошують доєднатися до «Сталевого кордону». Бійці цього загону виконують бойові завдання на Бахмутському, Лиманському та Куп’янському напрямку. Наразі загону потрібні оператори безпілотних літальних апаратів та IT-фахівці, розглянуть, у тому числі геймерів та людей, яких цікавлять технології ведення війни. Бійців шукають до підрозділу розвідувально-ударних безпілотних повітряних суден.

«Специфіка нашої роботи полягає в тому, що ми здійснюємо розвідку та нищимо ворога, його особовий склад, техніку саме з повітря, за допомогою новітніх технологій безпілотних літальних апаратів. На сьогоднішній день ми маємо дрони та безліч цілей, які потрібно знищити. Але нам не вистачає тих, хто буде керувати цими дронами. Якщо ж ти геймер або цікавишся технологіями ведення війни, ти зможеш легко опанувати вміння керувати цими дронами. Якщо ж ти цікавишся IT-технологіями, ти зможеш програмувати програмне забезпечення для безпілотних літальних апаратів. Бійці 15-го мобільного прикордонного загону чекають саме на тебе. Приєднуйся, разом ми сила. Слава Україні!», — зазначив командир одного з підрозділів розвідувально-ударних безпілотних повітряних суден бригади «Сталевий кордон» із позивним «Шрам».

Дізнатися інформацію про набір до «Сталевого кордону» можна за номерами телефонів: (044)230-76-00 і (047)250-60-09.

Як писав KharkovNEWS.info, на базі роти ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» створили лінійний батальйон ударних безпілотних авіаційних комплексів (БУБпАК) у складі 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка. Збільшений харківський підрозділ шукав пілотів.

Джерело

Новости Харькова