На Харківщині проводять в останню путь бійця «Магури»

Чінгісхану Горбакову було 30 років.

Чінгісхан Горбаков загинув на Півдні Україні минулого року.

ДНК-експертиза підтвердила, що військовий із Борівської громади Чінгісхан Горбаков загинув під час виконання бойового завдання 22 липня 2023 року.

За інформацією Борівської селищної ради, народився Чінгісхан Горбаков 21 грудня 1992 року у селі Яремівка на Ізюмщині, мешкав у Зеленому Гаю. Закінчив Першотравневу загальноосвітню школу, жив та працював у Харкові. На початку повномасштабної війни став на захист України, згодом служив гранатометником у 47-й окремій механізованій бригаді «Магура». Солдат Чінгісхан Горбаков отримав смертельне поранення під час виконання бойового завдання у районі села Роботине (Запоріжжя).

«До останнього подиху він був вірний українському народові і своїй Батьківщині. Більше ніж пів року тривала процедура упізнання загиблого за даними ДНК. На жаль, інформація підтвердилась. Нашому воїну світла навіки 30. Згорьована мати більше ніколи не дочекається рідного сина додому… Висловлюємо щирі співчуття мамі, рідним та близьким Героя. Розділяємо непомірний біль втрати», — зазначили у селищні раді.

Фото: Борівська селищна рада

Як писав KharkovNEWS.info, у громаді на Харківщині попрощалися із тероборонівцем. Дмитро Литвиненко захищав Харківську та Донецьку області.

Джерело

Новости Харькова