На Харківську область насуваються сильні грози

Найближчі два дні йтимуть дощі.

У Харківській області оголошений I рівень небезпечності (жовтий).

Харківський регіональний центр із гідрометеорології попередив про небезпечні метеорологічні явища. У п’ятницю 26 квітня у Харкові та області прогнозують грози.

За прогнозом синоптиків, у п’ятницю буде хмарна погода. В області вночі пройде невеликий дощ, удень — помірний короткочасний, також очікується гроза. Вночі температура повітря складе від +12 до +17 градусів, удень — від +19 до +24. Південно-східний вітер буде рухатися зі швидкістю 7-12 метрів за секунду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Харкова приїде тигриця, у зоопарку планують створити сім’ю

У Харкові вночі також прогнозують невеликий дощ, удень пройде помірний короткочасний дощ із грозою. Вночі стовпчики термометрів покажуть від +13 до +15 градусів, удень — від +21 до +23 градусів. Швидкість південно-східного вітру сягатиме 12 метрів за секунду. 

У суботу 27 квітня буде хмарно з проясненнями. Уночі обіцяють короткочасний дощ із грозами, місцями туман, удень — місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі складе 11-16 градусів тепла, удень повітря прогріється до +21 градуса. Швидкість північно-західного вітру складе 7-12 метрів за секунду.

У неділю 28 квітня прогнозують мінливу хмарність, істотних опадів не очікується. Північний вітер рухатиметься зі швидкістю від 7 до 12 метрів за секунду. Вночі очікується від 5 до 10 градусів тепла, удень — від 18 до 23 градусів.

Джерело

Новости Харькова