Харківська бригада знищила «Акацію» та «Тюльпан» окупантів

По цілях застосували дрони.

Техніка стояла на Бахмутському напрямку.

Розвідники 80-ї окремої десантно-штурмової бригади (базується у Львові) виявили на Бахмутському напрямку три одиниці російської техніки. Інформацію передали харківським захисникам. По техніці вдарили FPV-дронами бійці роти ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес», яка входить до складу 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка (Чугуївський район Харківщини). Відповідне відео опубліковане в офіційному Telegram-каналі 92-ї бригади.

Зокрема, знищений самохідний міномет 2С4 «Тюльпан» калібру 240 міліметрів. Дальність його стрільби складає до 20 кілометрів. Також знищити вдалося автівку ворога «КамАЗ», до якого була причеплена гармата. Самохідну артилерійську установку 2С3 «Акація» уразили. Вона була озброєна 152-міліметровою гарматою, могла стріляти на відстань до 20 кілометрів. Вартість такої установки складає мільйон доларів.

Як писав KharkovNEWS.info, харківські військові знищили у Бахмуті зенітно-ракетний комплекс ворога «Стріла-10», а також двох російських окупантів.

Джерело

Новости Харькова