ДНК-експертиза підтвердила загибель випускника харківського університету

Віталій Коваленко захищав країну на Донецькому напрямку.

У захисника залишилася дружина, діти, матір і сестра.

На війні загинув випускник Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди Віталій Коваленко. Його загибель підтверддила ДНК-експертиза.

«Тест ДНК переконує: це Він, адже 99.99. Проте рідним і близьким важко прийняти страшну реальність. Уся біографія вміститься між двох дат: народження й загибелі. А між ними буде закодовано розповідь про те, якою світлою людиною він був, яким турботливим сином, відповідальним і ніжним чоловіком, щасливим батьком двох дітей», — зазначили у ХНПУ ім. Сковороди.

Віталій Коваленко жив у Балаклійській громаді. Навчався на українському мовно-літературному факультеті ім. Квітки-Основ’яненка у ХНПУ ім. Сковороди. Був одружений, мав дітей. Служив на Донецькому напрямку. Поховали захисника сьогодні, 28 вересня, на Алеї Слави у Харкові.

Віталій Коваленко. Фото: ХНПУ ім. СковородиВіталій Коваленко. Фото: ХНПУ ім. Сковороди

Як писав KharkovNEWS.info, 27 вересня у Дергачівській громаді (Харківський район) попрощалися із військовим Олександром Олійником. Захисник служив у 93-й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр», був солдатом. Загинув 15 вересня у важких боях неподалік населеного пункту Андріївка.

Джерело

Новости Харькова