Біля Бахмута загинув військовий із Харківської області

Костянтин Карпенко служив командиром бойової машини штурмового відділення.

Костянтину Карпенку був 21 рік.

8 лютого біля міста Бахмут у Донецькій області загинув військовий із Нововодолазької громади Костянтин Карпенко.

«Він народився 24 лютого 2001 року, і саме в його 21-й день народження розпочалась страшна війна, яка відібрала у нього життя. У це неможливо повірити, такий молодий, сильний, мужній, попереду повинно було бути довге і щасливе життя», — сказано у повідомленні.

Костянтин Карпенко жив у селі Знам’янка. Після завершення строкової служби в українській армії майже одразу пішов захищати Україну від загарбників. Служив командиром бойової машини штурмового відділення.

Як зазначили у селищній раді, військовий користувався авторитетом у своєму відділенні, попри молодий вік. Його згадують як добру людину й надійного побратима. У бійця залишилися батьки та два брати.

«Розривається на шматки серце матері, батька та братів. Кожна мить – з думкою про нього і про тяжку непоправну втрату. Схиляють голови в жалобі й не приховують сліз всі, хто знав Костю. У рідному селі його завжди пам’ятатимуть як доброзичливого юнака, добре вихованого у порядній сім’ї, де зростав разом із двома рідними братами в атмосфері любові та взаємопідтримки й завжди був готовий прийти на допомогу, небайдужий до чужої біди, був уважним сином і братом, вірним другом, надійним побратимом для своїх військових товаришів», — зазначили у Нововодолазькій селищній раді.

Фото: Нововодолазька селищна рада

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинув харківський бодібілдер Дмитро Підопригора. Він отримав смертельне поранення 19 січня, коли окупанти обстріляли позиції підрозділу, у якому служив Підопригора, у Луганській області.

Джерело

Новости Харькова