Як у Харкові та області вимикатимуть світло 28-30 квітня (графік)

Світла не буде по три години на день.

Енергетики опублікували новий графік погодинних відключень електроенергії на Харківщині.

Графік розрахований на три дні — із неділі 28 квітня по вівторок 30 квітня. За цим графіком електроенергію будуть вимикати у Харкові, Харківському, Богодухівському, Чугуївському, частково Ізюмському та Лозівському районах. У графіку дванадцять груп, у кожній з яких світло вимикатимуть на три години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Енергетичний ленд-ліз та модульні котельні. Як Харків може замінити знищені ТЕЦ?

Для того, щоб зрозуміти час відключення електропостачання, необхідно знати свою групу. Знайти групу можна в офіційному каналі компанії «Харківобленерго» за посиланням тут. У переліку потрібно шукати свою вулицю — відкрити PDF-файл, натиснути значок «лупа» на верхній панелі або комбінацію клавіш — Ctrl + F, у пошуку ввести назву вулиці та подивитися, в якій групі вона знаходиться. Після цього слід шукати час відключення електрики на графіку відповідно до своєї групи (за посиланням тут або на графіку нижче). У графіку є позначення різними кольорами:

  • червоний колір — відсутнє електропостачання,
  • жовтий — оперативні перемикання,
  • закреслений жовтий — імовірні відключення (години «пік», оперативні перемикання),
  • зелений — відключення відсутні.

Графік: «Харківобленерго»

Як писав KharkovNEWS.info, у «Харківобленерго» пояснили, чому відключають світло на сім годин замість трьох. Подовжують графік погодинних відключень через зберігання дефіциту електроенергії або оперативні перемикання, коли у цей час лунає повітряна тривога.

Джерело

Новости Харькова