Затримали мешканця Харківської області, який знущався з дітей та дружини

Про фізичне насилля повідомила мешканка Безлюдівської громади.

Хлопчика і жінку ушпиталили до медзакладу.

Поліцейські затримали чоловіка, який побив своїх дітей та дружину. Це сталося у Безлюдівській громаді.

До поліції звернулася сама постраждала. Поліцейські виїхали за адресою і побачили дітей та дружину зі слідами побоїв на тілі. Сильніших ударів чоловік завдав жінці та семирічному хлопчику. Їх ушпиталили до лікарні. Як з’ясували поліцейські, раніше чоловік уже застосовував насильство до родини.

«Жінка зізналась, що чоловік не вперше застосовує фізичне насильство щодо неї й дітей. Проте скаржитись у поліцію остання не наважувалась, бо перебуває на повному фінансовому утриманні, власного доходу не має», — розповіли в поліції.

Слідчі зареєстрували інформацію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Наразі проводиться експертиза, щоб надалі надати юридичну кваліфікацію діям чоловіка. Правопорушника поставили на облік, родину — на соціальний супровід відповідних служб.

«Питання перебуває на особливому контролі поліцейських офіцерів громади. Правоохоронці докладуть максимальних зусиль, щоб постраждалі отримали належний захист своїх прав», — зазначили поліцейські.

Жертв насилля, а також свідків таких дій закликають не мовчати, а повідомляти в поліцію.

Як писав KharkovNEWS.info, харків’янин ображав 39-річну жінку, висловлювався нецензурною лайкою, душив та погрожував підірвати гранату. Жінка викликала поліцію, поліцейські вдома у чоловіка знайшли бойову гранату РГД-5.

Джерело

Новости Харькова