У звільненому Ізюмі повністю відновили електропостачання

Сьогодні заживили останню вулицю, яка була без світла

Більшість мешканців Ізюма отримала електропостачання ще у жовтні, однак кілька вулиць біля гори Крем’янець залишалися без світла.

20 січня енергетики заживили останню вулицю у звільненому місті Ізюм, яка залишалася знеструмленою. Складність її заживлення полягала в рельєфі, а також у непогоді, через яку сапери не могли провести розмінування. Після розмінування електрики почали ремонт мереж. Про це повідомили у компанії «Харківобленерго» з посиланням на начальника Ізюмського району електромереж Віталія Борща.

«Це декілька вулиць поблизу гори Крем’янець. Нам потрібно було дочекатися дозволу саперів, щоб розпочати тут ремонт мережі. Сьогодні, 20 січня, остання знеструмлена вулиця Ізюма буде зі світлом», — розповів Борщ.

Зараз енергетики працюють над відновленням електропостачання до сіл Глинське та Забавне. Мешканці цих населених пунктів живуть без світла з березня 2022 року. За інформацією «Харківобленерго», зараз тут завершують ремонт електромереж.

Як писав KharkovNEWS.info, 18 січня у селах Дуванка та Цилюрики Золочівської громади повернули електропостачання. Без світла у Золочівській громаді перебувають трохи більше ніж 100 споживачів.

Джерело

Новости Харькова