У поліції розповіли, які підприємства в Харкові постраждали від ракетних ударів

Росіяни обстріляли промзону.

Росіяни влучили п’ятьма ракетами С-300 по промисловій зоні у Слобідському районі.

Під час ракетної атаки на Харків уранці 7 лютого постраждали троє людей — директор одного з підприємств та двоє охоронців з інших місць влучань. Постраждалі отримали легкі поранення, їм надали допомогу на місці. У промзоні зруйновані офісні та виробничі приміщення. Зокрема, пошкоджені підприємства, які виробляють бетон і покрівлю. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов в ефірі «Суспільне Спротив».

«Обстріл був завданий по Слобідському району, а саме промзона. Ми зафіксували, що дві ракети прилетіли на підприємство, що займається виробництвом бетону. Одна ракета прилетіла по підприємству, що займається створенням бетонних виробів. Інша — по виробництву покрівлі, а також інші промислові підприємства. Фактично, це промзона. На одній території усі п’ять влучань достатньо близько були один від одного. Маємо трьох постраждалих людей. Це охоронець, який знаходився на одному з підприємств, генеральний директор одного з підприємств, також одній жінці було надано допомогу, її було врятовано», — розповів Болвінов.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, постраждалі — це жінка 52 років і двоє чоловіків віком 59 і 64 роки. На місцях влучань працюють слідчі, криміналісти та вибухотехніки. За словами Болвінова, відшукати усі місця влучань важко, оскільки територія — велика.

«Це промислова зона, і достатньо важко знайти там [місця влучань — ред.]. Територія там достатньо велика, руйнувань дуже багато. Зруйновані у деяких випадках повністю цехи по виробництву, з гідравлічної обробки, предметів, деталей, а також промислових об’єктів. Влучання також мали місце в дорогу. А якщо влучання поблизу будівлі, то будівля майже вщент зруйнована», — сказав Болвінов.

Фото: Сергій Болвінов Фото: Сергій Болвінов

Як писав KharkovNEWS.info, росіяни обстріляли Харків о 6:00 7 лютого. По місту запустили п’ять ракет С-300. Влучання зафіксували у Слобідському районі. Після обстрілу сталося знеструмлення, без світла близько 1000 споживачів.

Джерело

Новости Харькова