У Харкові врятували жінку від самогубства

На місце виїжджали патрульні.

Жінка стояла на підвіконні п’ятого поверху будинку та погрожувала стрибнути.

13 січня патрульним надійшло повідомлення про те, що жителька Харкова хоче покінчити життя самогубством. На місце прибули декілька найближчих екіпажів поліції. Патрульні вмовляли жінку не стрибати, під час розмови наблизилися до неї та схопили, врятувавши від самогубства. Про це повідомили у Патрульній поліції Харківської області.

«Відразу декілька найближчих екіпажів прибули на місце. Не гаючи часу, інспектори піднялися до квартири. Поліцейському Роману Андрєєву вдалось під час розмови з жінкою підійти якомога ближче. За першої ж нагоду патрульний вхопив громадянку за одяг і з колегами відтягнув у безпечне місце. Надалі жінку передали медикам, які ушпиталили її», — розповіли в поліції.

Як писав KharkovNEWS.info, харківський студент збирався скоїти самогубство через заборону на виїзд за кордон. 23-річний житель Харківщини вступив на навчання до університету Тарту в Естонії, проте прикордонники у Львівській області не пропустили його через кордон. Після цього студент виклав допис на свою сторінку у Facebook про те, що вирішив покінчити життя самогубством. 

Джерело

Новости Харькова