У Харківській області попрощалися із тероборонівцем

У Дергачах проводили в останню путь Євгена Хаімова.

Захисникові було 32 роки.

Другого лютого у Дергачівській громаді попрощалися із військовим Євгеном Хаімовим. Бійця поховали на Алеї слави Семенського цвинтаря у місті Дергачі. У захисника залишилася дружина, дві доньки, батько та сестра.

Євген Хаімов став на захист України у березні 2022 року. Він служив у 227-му окремому батальйоні 127-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, боронив країну у Харківській, Сумській, Донецькій та Запорізькій областях.Євген загинув 26 січня на Південному напрямку. Він був нагороджений медаллю «За оборону міста-героя Харкова».

«На жаль, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Рівнопіль український захисник загинув унаслідок атаки ворожого дрону. Євген Хаімов був мудрою, порядною та щирою людиною, турботливим батьком для своїх дітей. На момент гибелі йому було 32 роки», — розповів Задоренко.

Народився Євген Хаімов у селищі Козача Лопань. У 2017 році переїхав разом із сім’єю до села Слатине. До війни працював на меблевій фабриці.

Як писав KharkovNEWS.info, 25 січня у Дергачівській громаді попрощалися із військовим Іваном Віценциком. Боєць загинув 21 січня біля міста Авдіївка у Донецькій області.

Джерело

Новости Харькова