Під час ракетної атаки на Харків пошкоджене майно міжнародної волонтерської організації

Постраждали кілька автівок Данської Ради у справах біженців.

На паркінгу біля житлового комплексу на вул. Отакара Яроша постраждали 33 автівки.

Під час ракетної атаки на житловий комплекс зазнали пошкоджень щонайменше вісім будинків та офісних центрів. Від удару тією чи іншою мірою пошкоджені 33 автомобілі, що були припарковані неподалік. Зокрема, пошкоджені понад десять автівок міжнародної гуманітарної місії, яка працює на Харківщині протягом повномасштабної війни. Ними доставляли гуманітарну допомогу та будівельні матеріали.

«Серед них машини Данської Ради у справах біженців. Ця організація допомагає в гуманітарному розмінування та підтримує тимчасово переселених українців. Жодного військового об’єкту поруч не було. рф не припиняє порушувати закони та звичаї війни, гатить по мирних кварталах та нищить житло людей. Ми ж не припиняємо працювати — документуємо кожен такий злочин та щодня поповнюємо базу доказів», — повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов.

Слідчі продовжують на місці документувати наслідки ворожого обстрілу. Потерпілі можуть звернутися до поліцейських на місці, аби зафіксувати пошкодження майна та в подальшому внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як писав KharkovNEWS.info, близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох С-300 на територію житлового комплексу. 

Джерело

Новости Харькова