У громаді на Харківщині попрощались із загиблим захисником

У Валках поховали 30-річного Сергія Крикуна.

Сьогодні, 4 лютого, у Валках в останню путь проводили командира стрілецького взводу Сергій Крикуна.

Як розповіли у Валківській міській раді, Сергій народився 12 травня 1993 року у Валках, навчався у Валківському ліцеї ім. О. Масельського, потім закінчив Харківський електромеханічний технікум і отримав вищу освіту в Харківській державній академії міського господарства. Юнак мав нахил до вивчення точних наук, захоплювався технікою, важливе місце у його житті займали фізкультура і спорт.

Після закінчення навчання працював на Новій Пошті у місті Валки, потім — у Дніпрі та Тернополі інженером з проєктування та встановлення сонячних батарей.

6 січня 2023 року був мобілізований Богодухівським ТЦК та СП, протягом трьох місяців проходив бойову підготовку у Львівській області, на Яворівському полігоні. Після чого брав безпосередню участь у бойових діях на Донбасі.

Загинув командир 2 стрілецького взводу Крикун Сергій Віталійович 30 січня 2024 року, потрапивши під ворожий мінометний обстріл під час виконання бойового завдання.

«У пам’яті рідних, друзів Сергій назавжди залишиться доброю, ввічливою, глибоко порядною людиною, люблячим сином і братом, надійним товаришем для своїх друзів», — розповіли у громаді.

Поховали Сергія на Рогозовому кладовищі у Валках.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області попрощалися із тероборонівцем. У Дергачах проводили в останню путь Євгена Хаімова.

Джерело

Новости Харькова