У деокупованій громаді Харківської області почали відновили вуличне освітлення

Ліхтарі поки працюють на вулицях у тестовому режимі.

Вулиці в Балаклії підсвітлюватимуть три години.

У понеділок 24 квітня у місті Балаклія почали відновлювати роботу вуличного освітлення. У тестовому режимі запрацювали ліхтарі на частині трьох вулиць. Освітлення вмикають щодня з 20:00 до 23:00. Про це повідомили у Балаклійській міській військовій адміністрації.

«На території громади більше року не працювало вуличне освітлення. На сьогоднішній день комунальні служби приступили до його відновлення», — розповіли у міськраді.

Які вулиці почали підсвітлювати в Балаклії:

  • частину вулиці Соборної;
  • частину вулиці Центральної;
  • частину провулка 1-го Травня.

У Балаклійській міськраді повідомили, що роботи з відновлення освітлення на інших вулицях тривають.

Зазначимо, окрім вуличного освітлення, у Балаклії відновлюють роботу ліфтів, які не працювали також більше ніж рік. Ліфти запустили сьогодні, 25 квітня. Станом на ранок із 41 ліфту запрацювали чотири — у будинках №15 (1, 2 і 3 під’їзди) та №13 по вулиці Жовтневій. Ліфти працюватимуть щоденно з 6:00 до 22:00.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові почали освітлювати пішохідні переходи 1 березня. Вуличне освітлення увімкнули вперше 7 березня. Ліхтарі запрацювали із 18:00 до 19:30 у тестовому режимі. Тоді освітлювали центральні вулиці. Станом на кінець березня вуличне освітлення працювало на більше ніж 1000 вулицях.

Джерело

Новости Харькова