У центрі Харкова обмежили проїзд

Водіїв просять їхати бічними вулицями.

Проїзд заборонений через невідкладні ремонтні роботи.

У Харкові обмежили проїзд транспорту вулицею Пушкінською — від вулиці Свободи до вулиці Ярослава Мудрого. Цією ділянкою пропускають тільки екстрені й ремонтні служби. Коли саме транспорту дозволять рухатися вулицею, поки точно невідомо. Обмеження знімуть після завершення ремонтних робіт. Комунальники прибирають наслідки ракетного обстрілу на вулиці Пушкніській, вивозять залишки знищених будівель.

«Патрульні поліцейські здійснюють відвід цивільного транспорту та забезпечують безперешкодний проїзд ремонтної техніки. Обмеження діятимуть на час виконання ремонтних робіт. Просимо водіїв врахувати тимчасові зміни у русі та завчасно спланувати свій маршрут», — звернулися у Патрульній поліції Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, пізно увечері 23 січня росіяни завдали по Харкову третього удару. Ракети С-300 упали на території Київського та Холодногірського районів. У Київському районі пошкоджена наукова установа, житлові будинки, магазини, кафе, аптеки, поштова установа, у Холодногірському — офісний центр та машина. Унаслідок обстрілу постраждали дев’ятеро людей, у тому числі 4-річна дівчинка. 

Джерело

Новости Харькова