Слідчі показали нерозірвану російську авіабомбу у будинку на Харківщині

Керована авіабомба впала у приватному будинку.

Окупанти скинули на Великий Бурлук авіабомби, одна з яких не вибухнула.

Її знайшли у приватному будинку. Двохсоткілограмова фугасна авібомба не вибухнула, але проломила дах будинку. Також пошкоджені стіни, вікна.

«КАБ-250 полетіли на голови мирних мешканців Великого Бурлука напередодні вночі, близько дванадцятої години. Тепер житло цивільних виглядає ось так. Даних про постраждалих, на щастя, не маємо. Цю свою зброю росіяни називають високоточною, хваляться, що додали їй крила та навігаційну систему. Та вже вкотре цей «навігатор» завів до звичайного мирного населеного пункту», — повідомив начальник Слідчого управління Харківської області Сергій Болвінов.

Сапери ДСНС ідентифікували нерозірваний боєприпас як КАБ-250.

«Вилучили його і знищили на спеціально підготовленому майданчику поза межами населеного пункту з дотриманням правил безпеки», — сказав речник УДСНС Харківської області Євген Василенко.

Як писав KharkovNEWS.info, минулого тижня у полі на Харківщині знайшли бойову частину російської ракети за мільйон доларів. Нерозірвана головна частина лежала у полі на території Коломацької громади. Коли та за яких обставин вона там з’явилася, невідомо. Поки що її охороняють, аби згодом вивезти та знешкодити у безпечному місці.

Джерело

Новости Харькова