Росіяни били з «Градів» по місцю у Вовчанську, де люди отримують допомогу

Жителі стояли біля супермаркету.

По місту вдарили шість разів.

Уранці 28 грудня російські окупанти обстріляли Вовчанськ. Вони били по місцю, де благодійники роздають їжу жителям. Унаслідок обстрілу одна жінка померла дорогою до лікарні, ще одна постраждала. Також був поранений чоловік, який знаходився в машині. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

«Ударили шість разів — ворог цілився у скупчення людей, саме на тому місці біля супермаркету вранці роздавали безкоштовну їжу. Жінка старшого віку отримала серйозні поранення. До лікарні на своїй машині її повіз начальник слідчого відділу Владислав Єфаров. Він одним із перших прибув на місце», — розповів Болвінов.

За його словами, Єфаров заходився на робочій нараді у Вовчанську, коли стався обстріл. Він зрозумів, що ворог б’є по центру міста й вирушив туди. Там люди намагалися допомогти постраждалій жінці, вона була ще у свідомості. Правоохоронець посадив її до своєї машини, туди також сіла жінка-медик, яка проходила повз. Вони поїхали до лікарні, однак поранена померла дорогою, у медзакладі вже підтвердили її смерть.

«На жаль, врятувати жінку ми не встигли, ще в дорозі медик помітила відсутність пульсу. А коли доїхали до лікарні — там вже констатували смерть», — розповів Єфаров.

Друга постраждала отримала легке поранення, її не госпіталізували. До медзакладу привезли чоловіка, який знаходився в автівці, що згоріла через обстріл. За інформацією Болвінова, після обстрілу з «Градів» окупанти вдарили по місту з артилерійського озброєння, наразі продовжують обстріл.

Фото: Сергій Болвінов Фото: Сергій Болвінов

Як писав KharkovNEWS.info, жінці, яка померла дорогою до лікарні через обстріл Вовчанська, було 66 років. Ще одна постраждала — це жінка 63 років.

Джерело

Новости Харькова