Поліція знайшла чоловіка, який ошукав власницю зруйнованої квартири у Харківській області

Зловмисником виявився 35-річний місцевий мешканець.

«Майстер» узяв гроші від жінки й зник.

До поліцейських звернулася пенсіонерка з Вовчанська і повідомила про те, що невідомий ошукав її. Жінка попросила чоловіка закрити вікна у квартирі, що зазнали пошкоджень через обстріл. За роботу сплатила йому 1000 гривень. Чоловік гроші забрав, однак вікна не закрив.

«У ході проведення досудового розслідування встановлено, що пенсіонерка хотіла закрити пошкоджені ворожим обстрілом вікна. Так званого «майстра» їй порекомендували знайомі. Чоловік прийшов до жінки та пообіцяв надати допомогу за тисячу гривень. Пенсіонерка передала йому гроші, однак він роботу не виконав та зник», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Співробітники поліції встановили зловмисника. Це — 35-річний місцевий житель, який раніше вже був неодноразово судимий за майнові злочини. 19 червня йому оголосили підозру за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, юнак із Харкова виманив у пенсіонерки понад 7000 доларів і зник. Це сталося у березні у Львові. Жінці зателефонував невідомий, який представився лікарем. Він сказав, що донька жінки потрапила у ДТП, унаслідок чого отримала травми й потребує термінової операції, на яку потрібні гроші. Жінка повірила, згодом незнайомець прийшов до неї додому й узяв гроші.

Джерело

Новости Харькова