Під час обстрілу Куп’янська постраждав чоловік

У регіоні знищений кіоск, пошкоджені домоволодіння та їдальня.

Минулої доби Росія била по Харківському, Богодухівському, Чугуївському, Куп’янському та Ізюмському районах.

Під час обстрілу Куп’янська постраждав чоловік 59 років. Його із пораненням ушпиталили. У місті знищений торговельний об’єкт. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Головного управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, обстріл Куп’янська росіяни здійснили увечері 3 вересня. Після удару сталося займання у торговельному кіоску. На момент приїзду рятувальників вогонь охопив 30 квадратних метрів площі. Загасили пожежу о 18:45.

На Ізюмщині було обстріляне село Чернещина. На нього скинули керовану авіаційну бомбу. Унаслідок обстрілу зруйновано два приватних домоволодіння.

Обстріли тривали й уночі. Близько 2:00 загарбники вдарили по селу Шийківка. Там пошкоджена будівля їдальні. Постраждалих унаслідок удару немає.

Як писав KharkovNEWS.info, у суботу 2 вересня росіяни також обстрілювали Ізюмщину. У Чернещині бомба влучила неподалік місцевої школи. У Шийківці був пошкоджений приватний житловий будинок та господарчі споруди. 

Джерело

Новости Харькова