Харківщині передали ще понад 300 генераторів

Область отримала генератор, що може забезпечити світлом мікрорайон.

На Харківщину продовжує надходити допомога від регіонів у вигляді генераторів та портативних джерел живлення.

Рівненська область передала Харківщині понад 300 генераторів та один генератор на 1,4 МВт та понад 30 портативних зарядних станцій. Від потужного генератора на 1,4 МВт може живитися велике підприємство або невеликий мікрорайон у Харкові. Допомогу привіз начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місяць після ракетної атаки: як виглядає знищена ТЕЦ-5 (фото)

«Дякую кожному, хто долучився до збору. Принагідно вдячний очільнику Рівненської ОВА Олександру Ковалю за особистий візит. Увага та підтримка українців ні на мить не перестає надихати. Продовжуємо посилювати енергетичну безпеку області. Слава Україні!», — зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, в Україні проходить акція «Подаруй світло Харкову». Регіони доправляють до Харкова потужні трансформатори та спецобладнання, аби забезпечити безперебійну роботу критичної інфраструктури міста.

Джерело

Новости Харькова