Під час нічних пожеж у Харкові бійці ДСНС врятували двох осіб

Дев’ятеро людей були евакуйовані.

Минулої ночі у Харкові сталося дві пожежі в житлових будинках.

О 00:17 рятувальникам повідомили про загоряння у підвалі житлової п’ятиповерхівки на пр. Тракторобудівників. На площі 15 кв.м. горіли домашні речі та меблі. 

«Через загрозу від сильного задимлення було прийнято рішення негайно провести евакуацію мешканців всього під’їзду. У супроводі рятувальників на свіже повітря виведено 7 осіб», — розповіли в обласному управлінні ДСНС.

У підвалі газодимозахисники виявили і врятували 31-річного чоловіка. На місці події працювали 4 одиниці техніки та 14 чоловік особового складу ДСНС. На приборкання вогню знадобилося дві з половиною години. 

Також о 03:46 у квартирі на другому поверсі триповерхівки у провулку Забайкальському загорілися домашні речі та диван на площі 3 кв.м.

В охопленій димом квартирі 69-річна жінка отримала отруєння чадним газом та опіки. Вогнеборці врятували постраждалу, яку госпіталізували до лікарні Невідкладної швидкої медичної допомоги.

Також рятувальники евакуювали з сусідніх квартир двох мешканців. Протягом години 15 бійців ДСНС ліквідували вогонь. Причини виникнення обох загорянь встановлюють фахівці.

Як писав KharkovNEWS.info, днями у Харкові горів супермаркет. Пожежа сталася в Індустріальному районі.

Джерело

Новости Харькова