П’яний водій наїхав на біотуалети в Харкові

Патрульні переслідували порушника.

Водій випив у дев’ять разів більше допустимого.

19 січня близько 21:00 по вулиці Світла на Північній Салтівці патрульні зафіксували автомобіль Mazda, який порушив правила дорожнього руху. На вимогу патрульних водій не зупинився — він збільшив швидкість та поїхав. Про це повідомили у Патрульній поліції Харківської області.

«Патрульні негайно почали переслідування порушника. На перехресті вулиць Світла та Героїв Праці водій здійснив наїзд на паркан та біотуалети», — розповіли у поліції.

У дорожньо-транспортній пригоді ніхто не постраждав. Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Під час тесту на приладі Drager виявили, що вміст алкоголю в крові водія у понад дев’ять разів перевищує допустиму норму. Drager показав 1,96 проміле.

Щодо водія склали адмінпротоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ст. 122-2 (невиконання вимоги про зупинку). Матеріали передадуть до суду.

Як писав KharkovNEWS.info, через п’яного водія у Харкові загинула людина. ДТП сталася 14 січня ввечері на перехресті проспекту Тракторобудівників і вулиці Красноградської. На дорозі зіштовхнулися автомобілі «ВАЗ 2107» і Toyota Land Cruiser. Унаслідок ДТП загинула жінка, троє людей постраждали.

Джерело

Новости Харькова