Окупанти намагаються просуватися у Харківській області малими групами

Обстріли регіону загарбники продовжують.

Українська армія дає відсіч ворогу, тому він вимушений замінювати особовий склад.

Російські окупанти зосереджені на двох напрямках у Харківській області. Активних штурмів вони поки не проводять, однак продовжують обстрілювати Збройні сили України та намагаються просуватися малими групами. Про це пише «Суспільне» з посиланням на голову Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

«Нині Росія сконцентрувала свою увагу на Вовчанському та Куп’янському напрямках. Наші воїни постійно дають відсіч окупантам, вони відступають на свої позиції. Нині активних масованих штурмових дій немає. Росіяни завдають ударів по позиціях наших військових, намагаються малими групами десь просуватися, але їм це не вдається. Вони вимушені проводити заміну особового складу, техніки», — розповів Синєгубов.

Як писав KharkovNEWS.info, російські військові йдуть у наступ на Куп’янському напрямку хвилями. Вони активно штурмують позиції української армії протягом доби, потім трохи послаблюють свої дії. Однак упродовж усього дня вони б’ють з різних видів озброєння. Збройні сили України дають відповідь ворогу, він зазнає уражень. 

Джерело

Новости Харькова