Окупанти намагалися знищити телевізійну інфраструктуру Харківської області

Частину об'єктів продовжують відновлювати.

За добу під обстрілами перебували понад 15 населених пунктів Харківської області.

Уночі 14 березня окупанти масовано обстрілювали об’єкти телевізійної інфраструктури Харківщини. Вночі по об’єктах запустили безпілотні літальні апарати. Наразі частину об’єктів продовжують відновлювати. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Учора з артилерії та мінометів були обстріляні близько 15 населених пунктів регіону, зокрема села Синьківка, Іванівка, Берестове, Гранів, Стрілеча, Борисівка та Вовчанські Хутори. Авіаційних ударів зазнав Вовчанськ. Уранці по місту били з артилерії, повторно ударів завдали о 13:00 та о 15:00. Були пошкоджені п’ять багатоквартирних і три приватних будинки та одинадцять магазинів.

Село Курилівку у Куп’янському районі росіяни обстрілювали вранці. Там пошкоджений приватний будинок. Удруге по селу вдарили об 11:15, пошкоджень зазнав будинок. Об 11:00 вдарили по Куп’янську, за 40 хвилин стався ще один обстріл, пошкоджений будинок.

Після 15:00 Вільчу (Чугуївський район) атакували безпілотниками. За півтори години під обстріл потрапили Вовчанські Хутори, по них били з артилерії. У селі пошкоджені два приватних будинки та дві машини.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, минулої доби російські військові чотири рази наступали на Куп’янському напрямку.

«В зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку наші захисники відбили 4 атаки противника в районах населених пунктів Табаївка Харківської області та Стельмахівка Луганської області», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

Як писав KharkovNEWS.info, уранці 14 березня росіяни атакували Харків безпілотниками та ракетами. Пошкоджено приватне домоволодіння та адмінбудівля на території лісопосадки у Шевченківському районі.

Джерело

Новости Харькова