На війні загинув снайпер із Харківської області

Україну захищав Євген Дорохов.

Євген Дорохов отримав смертельне поранення на Донеччині.

15 лютого під час виконання бойового завдання біля села Павлівка у Донецькій області загинув військовий із Харківщини Євген Дорохов. Час і місце поховання Валківська міськрада повідомить додатково.

За інформацією Валківської міської ради, народився Євген Дорохов 1985 року у селі Петропавлівка Куп’янського району. Закінчив місцеву школу, у 2002 році вступив до Харківського національного педагогічного університету ім. Сковороди (факультет фізичної культури та спорту). У 2015 році одружився, у подружжя народився син.

«Знаковим для молодого хлопця стало знайомство з гарною дівчиною Юлею родом з села Мічурінське на Валківщині, бо відтоді наш край став рідним і для Євгена. У 2015 році закохані одружилися і розпочалися роки щасливого сімейного життя. Євген багато працював, намагався забезпечити родину усім необхідним, проте встигав і сина побавити, і молодій дружині увагу приділити», — розповіли у Валківській міськраді.

У березні 2023 року Євген Дорохов добровільно пішов на фронт. У Збройних силах України служив снайпером-стрільцем мотопіхотного відділення у званні солдата.

«Багаторазово брав участь у бойових діях на східному фронті. За мужність і успішне виконання бойових завдань наприкінці минулого року отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного — нагрудний знак «Золотий хрест», — повідомили у міськраді.

Як писав KharkovNEWS.info, 17 лютого у Дергачівській громаді попрощалися із солдатом 142-ї окремої піхотної бригади Олександром Мусієнком. Боєць загинув на Куп’янському напрямку.

Джерело

Новости Харькова