На війні загинув колишній хокеїст, офіцер розвідки 92-ї бригади

Макару Єрофєєву було 24 роки.

Неподалік Бахмута загинув старший лейтенант, заступник командира роти розвідки 92-ї  ОШБр Макар Єрофєєв.

Це сталося 11 листопада, біля Андріївки, повідомив старший брат загиблого Антон Єрофєєв. Макар повів бійців в бій особисто, а при відході вони переносили пораненого. Він не відходив від пораненого під час обстрілу, його вбили мінометною міною.

«Макар був найгероїчнішою людиною, яких я знаю. Стоїком, він до всього легко ставився, крім війни, мав добре філософське бачення воїна, вчив мене. У нашої родини не було більшого страху, аніж загибель Макара. Немає таких слів, щоб описати трагедію твоєї загибелі, брате. Але поки живу, буду мститися за тебе, Єрофеєв Макаре», – написав Антон Єрофєєв.

Макар Єрофєєв — кадровий військовий. До повномасштабного вторгнення Росії в Україну Єрофеєв грав за кілька дніпровських хокейних команд: «Зеніт», «Яструби» та «Аврора». Згодом вирішив навчатися у військовому ліцеї, потім — в Академії. 

Макар Єрофєєв брав участь в обороні Харкова, командував підрозділами під час Балаклійсько-Куп’янській операції, отримав поранення і, за словами рідних, утік з лікарні, згодом воював на північ від Бахмута під Хромовим, останім часом організовув штурми біля Андріївки.

Прощання із офіцером відбудеться 16 листопада у рідному Підгородньому.

Джерело

Новости Харькова