На півдні України загинув навідник із Харківської області

Мешканець Люботинської громади захищав Україну.

Дмитрові Білоконю було 32 роки.

13 вересня у селі Коваленки Люботинської громади попрощалися із військовим Дмитром Білоконем. Його поховали на цвинтарі №7.

За інформацією виконкому Люботинської міської ради, Дмитро Білокінь народився у 1991 році. У Збройних силах України служив навідником-оператором 2-го взводу батальйону оперативного призначення. Загинув 24 серпня, виконуючи бойове завдання неподалік села Роботине Пологівського району (Запоріжжя). У захисника залишилася дружина, донька та батьки.

«Молоде життя забрала безжальна війна. Боляче усвідомлювати, що сім’я втратила улюбленого сина, коханого чоловіка, а донька — турботливого тата. Не вистачає слів, щоб в ці гіркі хвилини підтримати рідних молодого захисника. Виконавчий комітет міської ради, міська громада висловлюють щирі співчуття рідним і близьким воїна і глибоко сумують разом із ними. Дякуємо за захист і не забуваємо, якою ціною дається кожен метр звільненої землі», — зазначили у виконкомі Люботинської міськради.

Фото: Виконком Люботинської міськради

Як писав KharkovNEWS.info, 11 вересня на Алеї Слави у Харкові проводили в останню путь спортсмена з Валківської громади Сергія Березняка, який загинув на російсько-українській війні. Йому було 33 роки.

Джерело

Новости Харькова