На Куп’янському напрямку окупанти йшли на штурм

Просунутися росіянам не вдалося.

Минулої доби російські військові йшли у штурм у Харківській області.

Під атаки росіян потрапила територія біля сіл Синьківка та Іванівка на Куп’янщині. Українська армія відбила штурми. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

«В зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На селекторі у Зеленського говорили про Куп’янськ

На Слобожанському напрямку зберігається військова присутність Росії на прикордонні. Там фіксують висування російських диверсантів та мінування ними територій, що проходять біля держкордону на Бєлгородщині.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, у четвер 26 жовтня російські окупанти завдавали ударів по Куп’янському та Ізюмському районах. Під обстрілами перебували, зокрема, населені пункти Дворічна, Кислівка, Берестове, Курилівка, Борова, Богуславка. Через удари пошкоджень зазнали приватні будинки та господарчі споруди.

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти жаліються, що не можуть захопити українські території через міцну оборону Збройних сил України. Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило телефонну розмову російського окупанта з матір’ю. Загарбник телефоном жаліється, що російська армія не може захопити Іванівку й тим паче не зможе — Новоселівку та Куп’янськ.

Джерело

Новости Харькова