Командувач Сухопутних військ побував на Куп’янському напрямку

Сирський провів нараду із командирами військових частин.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський відвідав українські підрозділи на Куп’янському напрямку.

Метою робочої поїздки був контроль за військовою ситуацією й надання допомоги на місцях. Про це Сирський повідомив у своєму Telegram.

«На цьому напрямку ситуація залишається напруженою. Ворог не припиняє ведення активних штурмових дій та здійснення інтенсивного вогневого ураження. Основні зусилля противник зосередив на витісненні наших підрозділів з Куп’янського лісу та на захопленні Синьківки», — розповів Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куп’янськ продовжують укріплювати

На місці Сирському доповіли командири про військову обстановку та характер дій росіян. Командувач Сухопутних військ разом із командирами проаналізував ситуацію й імовірні подальші дії загарбників та обговорив, як оптимально діяти українським захисникам.

«Спланували застосування резервів та порядок вогневого ураження. Попри складну обстановку на Куп’янському напрямку, ми тримаємо оборону та нищимо ворога», — зазначив Сирський.

Як писав KharkovNEWS.info, минулого тижня біля Куп’янська працювали головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, міністр оборони Рустем Умєров та начальник Генерального штабу Сергій Шаптала. За результатами зустрічі пообіцяли ухвалити рішення, які «ворогу не сподобаються».

Джерело

Новости Харькова