Командира-танкіста проводять в останню путь на Харківщині

Артем Ярошенко не виходив на зв'язок із рідними з літа 2023 року.

У Нововодолазькій громаді прощатимуться із Артемом Ярошенком, який добровільно став на захист України.

Захисник Артем Ярошенко від початку повномасштабної російської війни був волонтером, допомагав Збройним силам України, возив на передову продукти та ліки, а потім сам пішов боронити державу. Він служив головним сержантом, командир танка екіпажу танкового взводу. У червні рідна втратили з ним зв’язок, із тих пір він вважався зниклим без вісті.

«Його рідні та близькі з червня місяця жили в очікуванні звістки про нього, адже зв’язок із ним обірвався і залишалось лише сподіватись. І ось страшна звістка сколихнула їх незаспокоєні серця – головний сержант, командир танка екіпажу танкового взводу танкової роти Артем Сергійович Ярошенко визнаний загиблим 10.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. Немає меж розпачу та болю, земля йде з-під ніг, коли розумієш невідворотність страшної втрати сина і коханого, справжнього друга, рідної, близької людини», — повідомили у громаді.

Артему Ярошенку було 30 років, у нього залишилися батьки та кохана дівчина, із якої він планував одружитися після закінчення війни.

 

Джерело

Новости Харькова