Колишній помічник нардепа став директором харківських «Газмереж»

Філію очолив Дмитро Безпалов.

Призначений очільник «Газмереж», які працюють замість «Харківгазу».

9 серпня на посаду директора Харківської філії товариства з обмеженою відповідальністю «Газмережі України» призначили Дмитра Безпалова, який раніше керував регіональним відділенням Фонду держмайна по Харківській, Донецькій і Луганській областях. На попередню посаду він прийшов із бізнеса, політичну кар`єру починав помічником народного депутата Олександр Фельдмана.

Дмитру Безпалову 43 роки. У 2001 році він закінчив Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця (спеціальність — менеджмент організацій), працював на керівних посадах.

«Під час трудової діяльності обіймав керівні посади з функціями формування стратегій розвитку компаній, операційного управління, взаємодії з органами місцевого самоврядування, формування ефективних команд, формування та розвиток нових проєктів, — розповіли у «Газмережах». — Маючи багаторічний досвід роботи лідера та управлінця, довів вміння працювати у команді, знаходити ефективні комунікації із колективом, вміння працювати на результат».

Про своє призначення також повідомив сам Безпалов. Він розповів про цілі, які поставив як очільник «Газмереж».

«Підприємство доволі потужне, як і відповідальність його діяльності. Ставимо амбітні цілі — якісно новий рівень профільних послуг, оптимізація бізнес-процесів, та інше», — написав Дмитро Безпалов на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у лютому 2021 року Дмитро Безпалов очолив регіональне відділення Фонду державного майна України по Харківській, Донецькій і Луганській областях. Усього на керівних посадах Дмитро Безпалов працював протягом 14 років.

Із 2015 по 2019 рік цього допомагав народному депутату Олександру Фельдману. У 2017 році однією з фірм, яка фінансувала Харківське обласне відділення партії «Наш край», була «Харківська роздрібна компанія». Тоді директором цієї компанії був указаний Дмитро Безпалов, засновником —  «Роззбі Інвестментс Лімітед» (Кіпр). Однак закон забороняв юридичним особам робити внески для політпартій, якщо їхніми кінцевими бенефіціарами були іноземці. Цю справу розглядав суд. Однак партія повернула усі кошти фірмі, тому Дмитра Безпалова не притягнули до відповідальності.

Як писав KharkovNEWS.info, на початку 2023 року усі жителі Харківської області стали споживачами газу від «Нафтогазу». Це сталося, оскільки державна компанія продовжує відбирати залишки газового бізнесу Дмитра Фірташа. Для споживачів змінилися сервіси для передачі показань, а тарифи, рахунки, кабінети на сайті залишилися незмінними. У березні компанія «Харківміськгаз» також перейшла до групи «Нафтогаз України». Наприкінці червня у компанії «Харківгаз» забрали ліцензію.

Джерело

Новости Харькова