Житель Харківщини задушив пакетом жінку та утримував співмешканку, аби та не здала його

Вбивство сталося у Красноградському районі.

Чоловік убив тітку співмешканки через побутову сварку.

Увечері 19 грудня до поліцейських звернулася 19-річна дівчина та розповіла, що співмешканець убив її 45-річну тітку, а її саму випускав із дому із 16 грудня, аби вона не здала його. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Вбивство сталося у селі Караван Красноградського район. Дівчина жила разом із чоловіком. До них у гості приїхала її тітка. У чоловіка із тіткою дівчини стався конфлікт, під час якого він узяв поліетиленовий пакет і задушив ним жінку. Тіло убитої сховав у покинутому будинку неподалік. 

«Кілька днів зловмисник тримав у неволі співмешканку, а потім вирішив втекти. Дівчина скористалася нагодою та звернулася до поліції», — розповіли у поліції.

Поліцейські розшукали вбивцю та затримали. Йому оголосили підозру за п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають довічне ув’язнення. Зараз чоловік знаходиться під вартою.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області під час сварки чоловік забив до смерті власного батька. 52-річного чоловіка затримали.

Джерело

Новости Харькова