ХОВА витратить пів мільйона гривень на опитування харків’ян

До кінця року у 800-т жителів міста спитають про вплив ІПСО.

Харківська обласна військова адміністрація оголосила тендер на проведення опитування громадської думки. Чиновники хочуть дізнатися, як російська пропаганда впливає на жителів міста.

Під час опитування у харків’ян дізнаються, звідки вони беруть інформацію та чи довіряють російській пропаганді. Згідно з інформацією на Prozorro, обласна військова адміністрація хоче замовила послугу «з аналізу деструктивного впливу російських інформаційно-психологічних операцій на формування громадської думки серед населення міста Харкова».

Про це повідомили у Харківському антикорупційному центрі.

Опитування мають провести у Харкові методом особистого інтерв’ю («face-to-face») з фіксацією на планшети CAPI. В опитуванні мають взяти участь не менше 800 респондентів віком від 18 років.ого впливу російських інформаційно-психологічних операцій на формування громадської думки серед населення міста Харкова. Підрядник, який виграє тендер, має закінчити роботу до 31 грудня 2023 року.

«Загальний обсяг анкети розрахований на опитування тривалістю до 30 хвилин і орієнтовно матиме до 35 запитань», — йдеться у документах.

Із обласного бюджету на опитування харків’ян планують витратяти 450 000 гривень. Аукціон має відбутися 30 листопада.

Джерело

Новости Харькова