Харківські нацгвардійці полонили російського штурмовика

Окупант розповів, що приїхав воювати в Україну заради грошей.

Штурмову групу ворога уразили за допомогою FPV-дрона.

Кілька днів тому бійці 5-ї Слобожанської бригади Національної гвардії України відбивали штурм групи російських окупантів біля Кліщіївки (Донеччина) і під час відбиття захопили у полон одного із загарбників. Полонений служить у 1307-му полку 6-ї дивізії армії Росії, обіймає посаду солдата. Його звуть Сергій С. Воює в Україні два місяці. Після того, як нацгвардійці влучили у групу ворога дроном, окупанти кинули своїх та втекли.

«Ворог кинув мертвих та пораненого, після чого відступив. Гвардійськими медиками полоненому була надана перша медична допомога. Під час попереднього допиту полоненого стало відомо, що військовослужбовець армії росії родом з м. Саратов, бере участь у війні з початку вересня поточного року, за його словами, «заради грошей», — розповіли у 5-й Слобожанській бригаді НГУ.

На опублікованому 5-ю Слобожанською бригадою НГУ відео йде український захисник, за ним полонений і ще один захисник України. Нацгвардієць розповідає, що вони полонили окупанта та показує шеврон «Россия». Також захисник каже, що отримав поранення, проте «жить буде».

Як писав KharkovNEWS.info, харківський «Спартан» полонив росіянина-контрактника. Нацгвардійці захопили загарбника на Запорізькому напрямку. Це військовий 810-ї окремої бригади морської піхоти Росії (дислокація — окупований Севастополь).

Джерело

Новости Харькова