Окупанти завдали ударів по Харкову та трьох населених пунктах області

Північ та північний схід області обстріляли КАБами.

Росіяни цілили по об’єкту інфраструктури, відкритій території та м’ясокомбінату.

Удень 22 квітня російські окупанти обстріляли Харків. Повітряну тривогу у регіоні оголосили о 14:55. Майже за годину після цього харків’яни почули вибух. За інформацією начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка, окупанти били керованими авіабомбами по Дергачах.

«Внаслідок ударів КАБами по Дергачах постраждалих, на щастя, не зафіксовано. Окупанти завдали два удари по околицях міста. Один прийшовся по відкритій території, інший — в районі приватної забудови», — розповів Задоренко.

О 16:37 у Харкові знову було чутно вибух. Як повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, під обстріл потрапив об’єкт інфраструктури.

«Цілили по інфраструктурному об’єкту. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється», — розповів Терехов.

Також удень під російські обстріли сьогодні потрапили місто Вовчанськ та село Слобожанське у Харківському районі. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, по Вовчанську били керованою авіабомбою, вона влучила по території непрацюючого м’ясокомбінату. У Слобожанському російський снаряд влучив по відкритій території.

«Без постраждалих по всіх обстрілах станом на цю хвилину», — повідомив Синєгубов.

Як писав KharkovNEWS.info, пізно увечері 21 квітня обстріляли Харків. Окупанти влучили по околиці. Унаслідок удару постраждав 19-річний чоловік. Його ушпиталили із травмою ніг.

Джерело

Новости Харькова